Infoblad NVKL Erkenning

Waarom een NVKL-erkende installateur?

ONDERHOUDSMONTEUR

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN GEMOTIVEERDE ONDERHOUDSMONTEUR 'AIRCO'.

Als Onderhoudsmonteur ‘airco’ bij Lassche & Keizer richt jij je op het onderhoud van de verschillende airco systemen. Jij zorgt ervoor dat de airco systemen van onze klanten goed onderhouden worden waardoor het systeem goed blijft werken en zijn lange levensduur behoudt. Je bent in deze rol veel onderweg en zorgt voor een goed contact met onze klanten waar je onderhoud levert. Als monteur ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Bij jou staat klanttevredenheid voorop, je bent servicegericht en denkt mee met de klant.

Heb jij affiniteit met koeltechniek en lijkt het je leuk om je te specialiseren in airco systemen? Houd jij er van om onderweg te zijn met je eigen bus, veel mensen te ontmoeten en uiteindelijk te zorgen voor een tevreden klant? Dan is dit een unieke en mooie start om kennis te maken met koeltechniek. Daarnaast bieden wij volop kansen om door te groeien binnen onze organisatie.

WAT VRAGEN WIJ?
WAT BIEDEN WIJ?
SOLLICITEREN?

Word jij enthousiast van deze vacature mail dan je CV en motivatie naar Patricia Leverink, p.leverink@lassche-keizer.nl.

Wil je graag meer informatie?
Bel met Patricia Leverink, 0541-513848 of stuur een email naar p.leverink@lassche-keizer.nl.

Je mag ook contact op nemen met Michael Smelter, onderhoud coördinator via m.smelter@lassche-keizer.nl

EEKTESTRAAT 38 OLDENZAAL
MA - VRIJ 08:15-17:00
0541 - 513 848
info@lassche-keizer.nl
Copyright © 2019 - Lassche & Keizer